SİVAS / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Bursluluk Sınav Başvuruları 13 Şubat - 1 Mart Arasında

Bursluluk Sınavı için Başvuru tarihlerini geçirmeyin.

2024 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS) BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1. 2024 İlköğretim Ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru Formu (Okuldan verilecektir)
2. EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname. Anne ve baba her ikiside çalışıyorsa belge ona göre doldurulacaktır(Veli tarafından doldurulacaktır.)
3. Yetkili kişi, kurum veya kuruluşlardan alınan geçen yıla ait gelir durumunu gösteren belgeyada maaş bordosu .(Anne ve baba her ikiside çalışıyorsa ikisi içinde maaş bordosu alınacaktır) (Veli tarafından temin edilecektir.)
4. Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği. (Bu evrak bakmakla yükümlü aile üyesi varsa istenecektir.) (Veli tarafından temin edilecektir.)
5. Varsa Velinin yararlanacağı kontenjanla ilgili belge.(Öğretmen, şehit çocuğu v.s) (Veli tarafından temin edilecektir.)
6. Aile Nüfus kayıt örneği (Okul tarafından temin edilecektir.)

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 23:23 - Görüntülenme: 105